101 PMS

Politika privatnosti i kolačića


SaaS Hotel Management Information Systems - 101PMS prepoznaje važnost zaštite ličnih podataka svojih klijenata, i kao takav, poštujemo sve zahtjeve Opšte uredbe o zaštiti podataka (GRDP).

Svi lični podaci koje ste dali i koji su prikupljeni putem formulara na ovoj veb stranici i u našem sistemu biće obrađeni:

  • Za pružanje traženih usluga i rukovanje informacijama
  • Da vam pružimo usluge i odgovore kao vaša korisnička služba, kao i odgovore na kontakt zahtjeve
  • Da vas informišemo o našim aktivnostima, proizvodima i uslugama, kao i o aktivnostima, proizvodima i uslugama trećih lica sa kojima kompanija posluje
  • Za sprovođenje takmičenja, ankete ili drugih funkcija sajta

Prikupljamo informacije o vama, i bilo kojoj drugoj strani čije podatke nam dostavite, kada:

  • Registrujete se da biste koristili naše veb stranice, aplikacije ili usluge (uključujući besplatne probne verzije)
  • Koristite naše usluge za upravljanje svojim operacijama
  • Popunite formulare na mreži, učestvujte u anketama, postavljate poruke na našim oglasnim tablama, postavljate bilo koji blog, uključite se u bilo koje takmičenje, ili izvlačenje nagrada
  • Komunicirate sa nama putem društvenih medija
  • Kontaktirate nas van mreže, na primjer telefonom, faksom, SMS-om, e-poštom ili poštom

U bilo kom trenutku možete zatražiti promjenu ili brisanje vaših podataka putem e-mail adrese [email protected]. Brisanje vaših podataka može da vam uskrati pristup našim uslugama.

Čuvaćemo vaše podatke bezbjednim preduzimanjem odgovarajućih tehničkih mjera, i upotrebom najboljih praksi protiv njihove neovlašćene ili nezakonite obrade i protiv njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Ako imate lozinku za pristup određenim dijelovima naših veb lokacija, aplikacija ili usluga, sačuvajte ovu lozinku. Nećemo dijeliti ovu lozinku ni sa kim.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se prenose sa naših veb lokacija, aplikacija ili usluga i čuvaju na vašem uređaju. Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše korisničko iskustvo.

S vremena na vrijeme možemo da promijenimo ovu politiku. Međutim, nećemo smanjiti vaša prava pod ovoj politici.

Korišćenje naših veb lokacija, aplikacija ili usluga podrazumijeva da prihvatate ovu politiku.